Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Over ons

In 2007 hebben wij DEENS.NL opgericht, een online shop waar wij inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires aanbieden waarvan de ‘roots' in Denemarken of Nederland liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, HKliving, KEK Amsterdam, E|L, Nordal, It's about RoMi, Bloomingville en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.
 
Wij werken dus al jaren lang heel fijn samen met House Doctor, een prachtig merk waar we dol op zijn. Niet zo gek dus dat we hebben besloten om een hele shop te vullen met de collectie van House Doctor.
 
Naast House Doctor vind je ook de merken Meraki, Nicolas Vahe en Monograph in onze shop. Deze merken vallen alle onder Society of Lifestyle. Een bedrijf dat met de combinatie van deze merken een inspirerend lifestyle universum heeft gecreëerd.
 
Een universum waar je alles vindt voor een prachtige en persoonlijk thuis!
 

”De filosofie achter House Doctor”

House Doctor helpt je met het vinden van dat perfecte meubilair en woonaccessoires om van jouw huis een thuis te maken. House Doctor combineert Scandinavisch design met een gezellige bohemian woonstijl. Bij House Doctor vind je veel verschillende materialen, kleuren en texturen die zullen aansluiten op jouw persoonlijke woonstijl. Alle producten uit deze collectie zijn eigen ontwerpen, ontstaan vanuit de visie van House Doctor.

De woonstijl van House Doctor is uitdagend, persoonlijk en informeel. House Doctor is van mening dat de tijd rijp is om elementen te combineren in plaats van te proberen om alles perfect op elkaar af te stemmen. Eclectisch wonen is de trend.

Wij wensen je veel shop plezier!

Team House Doctor by DEENS.NL

Suzan & Nicole

Kirsten , Kim , Anne en Angelique